Sanger til Vielse
tel:+4532112116
booking/kontakt

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo
Strygerensmble, sangerinde, pianist og fløjtenist til vielse

Musik til Vielse


Det er altid en stor fornøjelse at optræde til bryllupper og gennem musikken være med til at hylde kærligheden.


Jeg optræder med den eller de sange I ønsker fremført til ceremonien i kirken - enten a cappella eller med klaverakkompagnement. Jeg kan også medbringe flere sangere/musikere efter behov. F.eks. hvis du ønsker et helt gospelkor, strygerkvartet etc. (ring og hør nærmere)


Rent genremæssigt er det meget bredt, hvad jeg kan optræde med.

Af de mest populære sange, kan nævnes: "Everything I Do (I do it for you)", "From this moment on", "Can you feel the love tonight", "Love Someone", "Thinking out lod", "All you need is love", "When You Say Nothing At All" og "Oh, happy day"


Jeg synger på dansk eller engelsk, enten á capella eller med klaverakkompagnement, og kører som udgangspunkt ud og optræder hele landet. Har I et specielt ønske, så ring endelig til mig, så finder vi sammen ud af en god løsning. Det er også muligt at booke med guitarist, strygerensemble m.m.


Booking:

Ring på tlf: 20 88 81 59 eller benyt nedenstående kontaktformular.

 
 
 
Ja
Nej
 
 
 
Pianist og sanger til udendørs vielse

Fra udendørs vielse på Rosenholm Slot, hvor Wandel Music leverede musik til vielsen med pianist, strygerkvartet, sangerinde og fløjtenist.

Andre bookede også

TAGS: Musiker til vielse; sanger til vielse; pianist til vielse; vielsesmusik; en sang i kirken til brylluppet; en romantisk sang til vielsen; en speciel sang til ceremonien; vielse med klaver og sang; musik til kirken bryllup; musik til bryllup i kirken; strygerensemble til vielse, strygerkvartet til bryllup og vielse, sangerinde til vielse

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved