Sanger til Vielse

Musik til vielse

Soundtracket til jeres vielse


Det er altid en stor fornøjelse at optræde til bryllupper og gennem musikken være med til at hylde kærligheden. Jeg har både erfaring med at levere musik og sang til traditionelle kirkebryllupper og til udendørs vielser.


Jeg optræder med den eller de sange I ønsker fremført til ceremonien -  med klaverakkompagnement. Jeg kan også medbringe flere sangere/musikere efter behov. F.eks. hvis du ønsker et helt gospelkor, strygerkvartet etc. (ring og hør nærmere)


Rent genremæssigt er det meget bredt, hvad jeg kan optræde med.

Af de mest populære sange, kan nævnes: "Everything I Do (I do it for you)", "From this moment on", "Can you feel the love tonight", "Love Someone", "Thinking out loud", "All you need is love", "When You Say Nothing At All" og "Oh, happy day"


Jeg synger på dansk eller engelsk, enten á capella eller med klaverakkompagnement, og kører som udgangspunkt ud og optræder hele landet. Har I et specielt ønske, så ring endelig til mig, så finder vi sammen ud af en god løsning. Det er også muligt at booke med guitarist, strygerensemble m.m.

Strygerensmble, sangerinde, pianist og fløjtenist til vielse

Udendørs vielse på Rosenholm Slot, hvor Wandel Music leverede musik til vielsen med pianist, strygerkvartet, sangerinde og fløjtenist.

 
 
 
 
 
Indendørs (I kirke)
Indendørs (På rådhus)
Indendørs (Andet sted)
Udendørs
 
 
Musik til reception
Musik til middag
Musik til dans
Fotograf
 
 

Booking af musik til vielse


Der er åbent for bookinger op til 2 år ude i fremtiden.


Har du en forespørgsel på musik til dit bryllup og vielse er du meget velkommen til at give mig et ring på tlf: 20 88 81 59 eller benytte kontaktformularen her på siden.


PA-anlæg

Det er muligt at levere PA til både indendørs og udendørs vielse samt trådløs mikrofon til præsten, så alle kan høre, hvad der blir sagt.

Andre bookede også

TAGS: Musiker til vielse; sanger til vielse; pianist til vielse; vielsesmusik; en sang i kirken til brylluppet; en romantisk sang til vielsen; en speciel sang til ceremonien; vielse med klaver og sang; musik til kirken bryllup; musik til bryllup i kirken; strygerensemble til vielse, strygerkvartet til bryllup og vielse, sangerinde til vielse