Profil

EN GOD MUSIKOPLEVELSE FOR ALLE


VIRKSOMHEDSPROFIL


WANDEL MUSIC drives og ejes af Christian Wandel (Uddannet rytmisk musiker (pianist/sanger/komponist) fra Det jyske Musikkonservatorium i Aarhus, 2012) Virksomheden har i sin nuværende form eksisteret siden 2016, men den professionelle erfaring og musikalske ekspertise rækker mange år tilbage. I alle år har Wandel Music leveret musik til både private, virksomheder, det offentlige og foreninger, ja selv kongehuset har lagt øre til musikken.


God musik og service = gode oplevelser

Filosofien er og har altid været at give alle en god musikoplevelse i øjenhøjde!

Derudover vægtes det højt at der er styr på alt det bagomliggende og praktiske forud for et hvert arrangement, så det hele kommer til at spille perfekt på dagen for arrangementet. 


Kvalitet og professionalisme

Kvalitet og professionalisme går hånd i hånd hos Wandel Music, og der er derfor garanti for at du som kunde altid får dedikerede og rutinerede musikere til dit arrangement, som sætter en ære i at levere en god musikalsk oplevelse og være med til at fuldende arrangementet. 

Vi har et rigtigt stort landsdækkende musikernetværk og samarbejdspartnere, og har derfor mulighed for at skræddersy specielle og alternative løsninger til vores kunder.


Eventplanlægning/projektstyring

Vi kan også tilbyde eventplanlægning, hvis du har brug for hjælp til at organisere musik, lyd og lys til ét eller flere events.

Wandel Music har bl.a. stået for planlægning af musik for:

Tivoli Friheden, Aarhus

Bruun's Galleri, Aarhus

Storcenter Nord, Aarhus


Wandel Music administrerer og udbyder musik under følgende domæner:

christianwandel.dk  ⎪ musik-til-bryllup.nu  ⎪ pianisttilbryllup.nu  ⎪ bryllupspianist.nu  ⎪ dinnerpianist.numiddagspianist.nu ⎪ hyggepianist.net  ⎪ musik-til-fest.nu


Ved booking af livemusik gennem Wandel Music, får du en musiker/band som er:PROFESSIONEL

Tager alle opgaver seriøst og ønsker at yde det bedste hver gang


NÆRVÆRENDE

Musikken bliver spillet med sjælen - og den er til stede


FLEKSIBEL

Sker der noget uventet, som f.eks. ændringer i dagsordenen, en impulsiv tale/sang fra en gæst etc., er musikeren omstillingsparat.


OPMÆRKSOM OG MED SITUATIONSFORNEMMELSE

Lægger mærke til hvad der rører sig til arrangementet og hvilken stemning der er iblandt publikum og tilpasser musikken derefter


LYDHØR

Tager gerne imod opfordringer, og lytter til de inputs der kommer fra arrangører og publikum.


GOD TIL AT IMPROVISERE

Hvis der er anledning til det, kan der hurtigt skiftes over i en ny sang, tilpasses længde på en sang (fx. hvis noget skal times i forhold en tale, et indslag, maden etc.)