Musik til Bryllup

Musik til Bryllup og Vielse

EN UFORGLEMMELIG MUSIKALSK OPLEVELSE TIL BRYLLUPPET OG VIELSEN


Bryllupsdagen er en dag hvor det hele gerne skal klappe og intet må glippe.

Derfor er det vigtigt at de rigtige valg bliver taget i god tid, så man på dagen ikke har nogle løse ender. Musikken til brylluppet er ingen undtagelse. Skal der være musik til vielsen? Musik til bryllupsreceptionen? Musik til bryllupsmiddagen eller musik til dansen? 


Wandel Music har leveret musik til over 200 bryllupper og vielser og sørger for at I som brudepar får en god helhedsoplevelse, hvor det hele spiller.

Vi går også gerne det ekstra skridt der skal til, for at fuldende jeres dag.


Her finder du nogle af de musikalske muligheder der tilbydes hos Wandel Music.


MUSIK TIL VIELSEN

Musik til vielse

Sæt jeres personlige præg på vielsen!

Giv jer selv og jeres gæster en unik oplevelse med en personlig musikalsk oplevelse til vielsen. Her kan I selv vælge sange til indgang, udgang og evt. efter vielsesritualet, som har betydning for jer, og det er også muligt med akkompagnement til fællessalmer.

Vi leverer musik og lyd til både indendørs og udendørs vielse og sørger for at I får en god helhedsoplevelse. 

MUSIK TIL RECEPTION OG MIDDAG

Pianist til bryllupsmiddag

Afdæmpet og stilfuldt klavermusik!

Christian Wandel er en yderst rutineret pianist med over 200 succesfulde bryllupsfester på sit CV. Han sørger for at føre jer sikkert gennem receptionen eller bryllupsmiddagen med et vidtomfavnende repertoire bestående af jazz, evergreens, store filmhits, disneyklassikere, samt populære hits fra ind- og udland. Stilen er elegant og afdæmpet, så jeres gæster stadig kan snakke sammen imens der spilles.

BAND TIL DANSEN

Bryllupsband

En fuldendt bryllupsfest på dansegulvet!

Bryllupsbandet er en garant for god energi til dansegulvet i de sene timer, og I kan være sikker på en velspillet perlerække af de mest populære dansehits gennem tiderne leveret af yderst erfarne musikere. Bandet kan tilpasses i størrelse efter behov og budget, og alt i lyd og lys medbringes, så I får en god totaloplevelse. Der er desuden "syng-med-garanti" og bandets er altid omstillingsparat, så musikken tilpasses til jeres fest.

DET SKRIVER KUNDERNE

★★★★★


DET KUNNE IKKE HAVE VÆRET MERE PERFEKT! 


Vi er ikke i tvivl. Skal vi anbefale musik til en fest, hvor man ikke vil være nevøs for noget og professionalismen er i top, så er det Wandel Music.


1000 tak for en uforglemmelig fest.


Frank Kjær

Vielse og Bryllupsfest i Vejle, 2021

★★★★★


MUSIK OG SERVICE I TOPKLASSE!Hvis du nu føler dig som jeg gjorde; Den fortvivlede brud, som næsten blev væk i google-junglen - så tøv ikke! Gå ind på Wandel Music's hjemmeside og lyt til nogle demoer - skriv eller ring til Wandel Music - du vil ikke fortryde det. Jeg kan ikke rose Wandel Music nok, og at hyre Christian og bandet til vores store dag, er noget af det bedste, vi nogensinde har gjort.


Patricia Andersen

Vielse og Bryllupsfest i Lejre, 2021

★★★★★


FANTASTISK MUSIK - SKABTE DEN HELT RIGTIGE STEMNING!


Christian spillede til vores bryllup, både med piano under middagen og senere med et band. Og det var absolut fantastisk! Musikken under middagen skabte en dejlig stemning, og bandet om aftenen sørgede for at dansegulvet var fuldt

Line Lykke Callesen

Bryllupsfest i Aabenraa, 2021

MUSIK TIL VIELSEN

Uanset om I planlægger det store kirkebryllup eller vielse i mere intime eller kreative rammer, har vi mulighed for at kunne give jer og jeres gæster en uforglemmelig musikalsk oplevelse til vielsen.


Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker til musikken og finder frem til en total-løsning der udover fremførelsen af den musik i ønsker også inkluderer medtagning af alt det nødvendige udstyr (instrument, PA-anlæg og mikrofon).


Er der behov for mikrofon til præsten, medbringer vi trådløs headsetmikrofon, så alle tydeligt kan høre hvad præsten siger. Har I skrevet løfter til hinanden som I gerne vil sige højt til vielsen, sørger vi også gerne for en trådløs håndholdt mikrofon til jer.

Sanger/pianist til vielsen.


Oftest optrædes med sang/klaver til vielsen.

Her får I skræddersyet musik til indgang, udgang og/eller en enkelt sang efter tilspørgelsen/velsignelsen. Er der behov for klaverakkompagnement til fællessalmerne er dette også muligt.


Skal der gøres lidt ekstra ud af musikken kan vi sammensætte den ud fra jeres ønsker med f.eks. sangerinde, guitarist, saxofonist, violinist, strygerkvartet, gospelkor m.m.

Musik til vielse i kirke, på rådhus eller udendørs vielse?


Vi leverer både musik til indendørs og udendørs vielse. Til udendørs vielse, hvor det ofte pga. manglende akustik kan være svært at høre hvad der bliver sagt, leverer vi ud over musikken et total-setup med PA-anlæg med trådløs mikrofon til præsten, så både I og jeres gæster får det hele med.

Hør mere om mulighederne og book musik til jeres bryllup

MUSIK TIL BRYLLUPSRECEPTION OG FESTMIDDAG

Når I og jeres gæster samles til den efterfølgende reception eller bryllupsmiddag kan vi levere hyggelig, intim og romantisk baggrundsmusik med bryllupspianist.


Pianisten sørger for at I og jeres gæster ikke alene får smuk og velspillet klavermusik, men er også klar på at hjælpe jer med akkompagnement til indslag/sange, som jeres gæster måtte have med.


Et stort og alsidigt repertoire


I løbet af receptionen og/eller middagen spilles et bredt udvalg af musik fra nær og fjern. På spillelisten findes alt fra jazz, evergreens, dansk og engelsk populærmusik, soul, musicals, filmmusik til udødelige disney-klassikere.


Spillestilen er let og elegant og skaber en god atmosfærre i lokalet. Og pianisten spiller selvfølgelig gerne op til brudevalsen!

Musiker med situationsfornemmelse


Pianisten er altid opmærksom på hvad der sker til arrangementet og benytter den stemning der er i lokalet som inspiration til musikken. Musikken kommer på denne måde til at underbygge den naturlige stemning til bryllupsfesten. Der spilles ikke uopfordret op til skåle- eller skrålesange, men skulle jeres gæster starte, er pianisten selvfølgelig klar til at stemme i.

Musik til bryllupsmiddag og reception
Bryllupspianist
Pianist til bryllup

Hør mere om mulighederne og book musik til jeres bryllup

MUSIK TIL DANSEN

Når I har fået spist deserten og overstået de sidste indslag til bryllupsmiddagen, er Wandel Musics bryllupsband klar til at hive jer og jeres gæster ud på dansegulvet.


Bryllupsbandet har i mange år optrådt til et utal af fester rundt omkring i hele Danmark og har altid høstet store roser blandt publikum for deres gode musikalitet og top lydkvalitet.

Bandets består af yderst rutinerede musikere på alle instrumenter og stiller typisk op i en grundbesætning på 3 eller 4 mand.

Bandets codex er altid Spilleglæde, Gejst, Nærvær og Professionalisme


Alt det gode fra de sidste 7 årtier.


Bandet leverer et godt og alsidigt mix af de største hits inden for genrene Pop, Rock, Soul, Disco m.fl. og spiller således hits af kunstnere som Stevie Wonder, Bruno Mars, Earth Wind & Fire, Bryan Adams, Lionel Richie, Gnarls Barkley, Backstreet Boys, Danseorkestret, Thomas Helmig, TOTO, TV-2, Mads Langer, Gnags, Carpark North, Rasmus Seebach m.fl. 


Bandet byder op til dans, men giver også sit publikum mulighed for at være med og der er derfor ofte lagt op til den helt store fællessang på dansegulvet.  

Musik til bryllupsfest
Bryllupsband

Et band med mange medlemmer på hvert instrument...


Bandet består af flere rutinerede musikere fra både Sjælland, Fyn og Jylland, der alle har spillet sammen på kryds og tværs igennem mange år. Faktisk er der flere musikere på hvert instrument, så bandet næsten altid vil kunne stille et hold uanset hvor i landet bryllupsfesten skal foregå.

Band til bryllupsfest

Hør mere om mulighederne og book musik til jeres bryllupsfest

SEND FORESPØRGSEL PÅ MUSIK TIL BRYLLUP OG VIELSE

 
 
 
 
 
 
 
Musik til vielse (indendørs)
Musik til vielse (udendørs)
Musik til reception
Musik til middag
Musik til dans
 
 
 

TAGS: musik til brylluppet; musik til vielse; musik til bryllupsfest; bryllupsmusik; musiker til bryllup; band til bryllup; brudevals; bryllupsfest; hyggepianist; dinnermusik; band til bryllup; festmusik til bryllupsmiddag; bryllupspianist, udendørsviselse; kirkebryllup; musik til bryllup