Hyggepianist

Hyggepianist / Middagspianist

Med Christian som Hyggepianist kan man forvente yderst velspillet instrumentalmusik på klaver/flygel eller medbragt el-piano, og der spilles tilpas afdæmpet, så gæsterne stadig kan høre hinanden omkring bordene. Er der nogle gæster der har medbragt en sang, sørger han naturligvis for et godt akkompagnement.


Hyggepianist - musik til fest, bryllup og konfirmation

Sådan spiller hyggepianisten

DET SIGER KUNDERNE

★★★★★


"Tak Christian!!

Tak for at bidrage til at gøre vores August bryllup til en helt igennem fantastisk og episk oplevelse. Dit stilede el flygel, tilpassede og helt igenne passende kompositioner på klaveret og skønne sang under middagen var et kæmpe hit og vi har fået så mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster.

Du høstede med fuld berettigelse adskillige klapsalver og stor respekt. Kæmpe anbefaling herfra!"Mads Jæger

Allerød

★★★★★


"Vi kan klart anbefale at booke Christian som hyggepianist. Vi bookede Christian under middagen til vores bryllup i Svendborg. Musikken passede perfekt til lejligheden. Vi fik meget ros fra vores gæster vedr. valg af musik til middagen. Christian er yderst professionel og sindssygt dygtig. Han spiller en bred vifte af kendte numre, og er ikke bleg for at modtage ønsker fra gæsterne i løbet af aftenen. Meget hyggelig og behagelig stemning og musik."Carina Møller Nielsen

Svendborg

★★★★★


"Vi havde booket Christian til at spille til vores datters konfirmation. Og det er vi bare så glade for vi gjorde. Christian sad så fint i baggrunden og fremtryllede de skønneste melodier. Stort blandet repetoire. Vores gæster roste musikken og det var en kæmpe prik over I’et at vi valgte Christian."Henriette Simonsen

Slagelse

Anbefalinger af Hyggepianist, Sanger og Band

Mere om pianisten


Christian Wandel er uddannet rytmisk musiker fra Det jyske Musikkonservatorium og har over 20 års professionel erfaring med musik til både private og offentlige arrangementer, fester og events. Med et utroligt vidtfavnende repertoire, kan man være sikker på at der er noget for en hver smag.


De sidste mange år har man bl.a. kunnet opleve Christian som hyggepianist til brylluper, sølvbryllupper, konfirmationer, fødselsdage, receptioner, julefrokoster, konferencer, gallafester, dimissioner, på restaurationer, slotte, hoteller, kroer, i koncerthuse og storcentre m.m.

"Jeg sætter en ære i at levere en god musikoplevelse, og forsøger som hyggepianist altid at fange den stemning som allerede er i lokalet og tilpasse musikken derefter."

Christian Wandel

VED BOOKING AF HYGGEPIANIST TIL DIT ARRANGEMENT FÅR DU:

En god musikalsk oplevelse


✅ En stilfuld hyggepianist med et bredt repertoire


Stemningsfuld og levende musik


✅ En dygtig og erfaren musiker med situationsfornemmelse


Akkompagnement på eventuelle omdelte fællessange


INGEN skåle-/skråleviser (med mindre dine gæster selv begynder)


INGEN rytmeboks - men REN klaver


EL-Klaver medbringes, hvis der ikke er flygel/klaver på stedet 

Repertoire og spillestil

Repertoiret spænder vidt fra både gamle evergreens og jazz-standards til nyere pophits og filmmusik fra både ind- og udland krydret med små improviserede stykker, der binder musikken sammen. 


På listen finder man bl.a.:


- Evergreens

- Jazz-standards

- Pop (Dansk, Engelsk og international)

- Soul

- Filmhits

- Disneyklassikere

- Danske populære sange

- Danske viser

- Sange fra højskolesangbogen


Repertoiret fornyes jævnligt og tilpasses altid til det enkelte arrangement, så det afspejler den naturlige stemning der allerede er i lokalet blandt gæsterne/publikum.

Book Hyggepianist / Middagspianist

SEND FORESPØRGSEL PÅ HYGGEPIANIST / MIDDAGSPIANIST TIL DIT ARRANGEMENT

 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
Ved ikke
 
 
 
Musik til dans
Musikalsk indslag
 
 

Hyggepianist F.A.Q.

Praktisk info og ofte stillede spørgsmål

Geografi

Jeg har base nær Køge på Sjælland, men optræder som udgangspunkt i hele landet.

Ved engagement på ikke brofaste øer, kræver det dog at der sørges for overnatning, såfremt hjemtransport ikke er mulig umiddelbart efter endt engagement.

 


Instrument

Jeg kan medbringe el-piano eller digital mini-flygel med autentisk flygel-/klaverlyd, hvis der ikke forefindes brugbart akustisk klaver/flygel på stedet hvor arrangementet skal foregå. Se instrumentvalg 

 

 


Spillestil

Jeg er rytmisk pianist, men har tidligere spillet lidt klassisk, så begge spillestile er implementeret i mit klaverspil.

Jeg giver musikken lov til at være musik i nuet og lader de impulser jeg modtager fra omgivelserne forme den. På den måde undgår musikken at blive ensformig og kedelig, idet den får et nyt liv hver gang jeg spiller – og dermed bliver den også mere spændende at lytte til. Jeg kan godt li at give musikken et romantisk præg og lader ofte flere sange glide over i hinanden, så der ikke kommer mange ophold i musikken.

 


Festmusiker eller hyggemusiker?

Jeg er primært hyggepianist, og lægger vægt på at min musik skal afspejle den stemning der forefindes til selskabet. Derfor spiller jeg ikke uopfordret op til skåle-/skråleviser. Men jeg er dog heller ikke bleg for at spille med på disse, hvis jeres gæster selv vælger at bryde ud i den store impulsive fællessang til jeres arrangement. Jeg ser det som min fornemste opgave at være med til at gøre det rigtig hyggeligt at være i festlokalet.


 

Hvor ofte og hvor mange pauser holdes der?

Som udgangspunkt spiller jeg i sæt af 45 minutters varighed efterfulgt af 15 minutters pause for hver time. Men under middagsarrangementer, forsøger jeg i samarbejde med køkken/toastmaster at tilpasse mine pauser, så de kan ligge når der f.eks. er taler/indslag, så der blir et naturligt ophold i musikken.

 


Synger du også, når du spiller til middagen?

Jeg synger som udgangspunkt kun, hvis det er i forbindelse med et ønsket indslag; f.eks. en speciel sang som I ønsker jeg optræder med. Læs mere...


Fællessange

Synger du med på fællessange?

Nej, som udgangspunkt er det gæsternes opgave at synge på omdelte fællessange, men jeg spiller altid med på melodien i mit akkompagnement, så det er nemt for jer og jeres gæster at synge til.


 

Skal vi melde fællessange ind på forhånd?

Jeg kan naturligvis spille de fleste af de gængse melodier som typisk benyttes til fællessange, men bliver en sjælden gang mødt af en for mig ukendt melodi. Derfor er det alligevel altid en god idé at melde sange ind en uges tid før arrangementet. Dette kan eventuelt ske ved at I beder jeres toastmaster/gæster om at kontakte mig. Meget gerne med originaltitel og evt. Kunstner/komponist, hvis det er en atypisk fællessang-melodi det drejer sig om.


 

Dansemusik

Jeg kan godt bookes til at spille op til dans som solist efter festmiddagen, hvis I mener det er tilstrækkeligt med kun klaver/sang. Men bemærk, at der ikke spilles med rytmeboks eller back-tracks, så hvis I ønsker en større lyd med flere instrumenter, kan jeg alternativt medbringe et yderst velspillende band så I får lidt mere "knald" på. Læs mere om bandet her... Jeg samarbejder endvidere med en rutineret DJ.


Brudevalsen

Jeg spiller gerne op til brudevalsen. Og sørger for at tilpasse længden på denne, så det kommer til at passe med når I slutter.


Tøjstil

Som hyggepianist/middagspianist optræder jeg typisk i jakkesæt med skjorte, slips/butterfly.


Mad og drikke

Ved middags-/aftenarrangementer på 3 timer eller derover, får jeg brug for at der er lidt mad  i pauserne. De fleste restaurationer kan enten tilbyde ”Musikermad” eller sætte mad til side til mig fra jeres menu. Drikkevarer: jeg drikker primært alm. vand eller sodavand.

Har du booket musik til dansen?

FESTBAND TIL BRYLLUP, FØDSELSDAG, FIRMAFEST m.m.


Her får du et festband, som sørger for med god spillestil og energi at holde dansegulvet fyldt lige fra den første sang til den sidste.


Læs mere

Overvejer du også musikalsk indslag?

EN UNIK OPLEVELSE MED ÉN ELLER FLERE ØNSKESANGE


Skal jeres gæster have en ekstra oplevelse med på dagen?

Vi tilbyder musikalsk indslag til f.eks. bryllup og vielse.Læs mere

TAGS: hyggepianist; dinnerpianist; middagspianist; pianist; festmusik; bryllupspianist; selskabspianist; stilfuld pianist; hyggemusiker; middagsmusik; solomusiker; musiker til fest; festmusiker; dinnermusiker; klaver til spisning; musik til spisning; stemningspianist; hyggeklaver; hyggepiano; baggrundsmusik; pianist til fællessange; suppe steg og is; festmusik til bryllup; bryllupsmusik; musik til maden; musiker til bryllup; musiker til reception; dinnermusiker; dinnermusik; pianist til sølvbryllup; pianist til guldbryllup; musik til 60 års fødselsdagsfest; pianist til 60 års fødselsdag; hyggepianist til reception; musik til sølvbryllup