Band

RayBand til bryllup, fest og dans

Din garanti for en god fest!

Et band der ALTID leverer!


RayBand består af TOP-RUTINEREDE musikere, der alle har mange års professionel erfaring bag deres instrumenter. Bandet har faktisk flere musikere på hvert instrument, så det næsten altid er muligt at stille et superstærkt hold, når der er bud efter os, og bandet kan derfor også tilpasses det enkelte arrangement med den konstellation, der ønskes. 


Festmusik der får alle ud på dansegulvet!


RayBand er garanten for et brag af en fest HVER gang. Om du har brug for et band til bryllup, fødselsdag, firmafest eller event, så får du i RayBand et meget alsidigt band som med en kæmpe portion spilleglæde og musikalitet formår at få både nutidige og ældre udødelige hits til at få den rigtige energi og varme som kan mærkes.

GRUNDBESÆTNING

Konstellationen afhænger af dine ønsker samt budget, men som udgangspunkt stiller bandet minimum op som trio bestående af TROMMER, BAS, KEYS+SANG

EKSTRA MUSIKERE

Hvis der skal lidt mere POWER på og et mere fyldigt lydbillede, kan bandet udvides med ekstra musikere.

Her har vi bl.a. dygtige guitarister, sangerinder stående klar.

ALT I LYD OG LYS

Bandet sørger altid selv for at medbringe det nødvendige musikudstyr samt godt PA-ANLÆG + LYS til festerne.

LANDSDÆKKENDE

Bandmedlemmerne er fordelt over det meste af landet, så bandet kan i princippet stille hold til arrangementer i hele landet.

Repertoire

Repertoiret spænder vidt fra Stevie Wonder over Bryan Adams til Danseorkesteret og Lukas Graham, men musikken udvikler sig altid i løbet af aften i tæt samspil med publikum. Bandet inviterer indenfor og lader publikum være en del af musikoplevelsen. Der er aldrig to aftener, der er ens!

"Christian og bandet var helt fantastiske efter middagen og spillede de bedste cover numre hele natten - så dansegulvet var fyldt."


Jens-Kristian & Anja Leth Zimmer, Bryllup

SEND FORESPØRGSEL PÅ FESTMUSIK MED LIVE BAND

Her kan du sende en direkte forespørgsel på musik til din fest. Beskriv gerne så detaljeret som muligt hvad du/I har behov for og fortæl gerne lidt om jeres ønsker til festmusikken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hyggepianist til middag/reception
Musikalsk indslag med sang
Musik til vielse
Jazz til reception
Gospel (workshop/indslag/koncert)
 
 

Hyggepianist til middagen?

EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE TIL MIDDAGEN.


Med elegant klaverspil og en god fornemmelse for arrangementet, sørger pianisten for at skabe den rette atmosfære.


Læs mere

Overvejer du også musikalsk indslag?

EN UNIK OPLEVELSE MED ÉN ELLER FLERE ØNSKESANGE


Skal jeres gæster have en ekstra oplevelse med på dagen?

Vi tilbyder musikalsk indslag til f.eks. bryllup og vielse.Læs mere

TAGS: band til fest; festband; band til dans; bryllupsband; bryllupsorkester; RayBand; band til firmafest; RayBand; livemusik til fest; liveband til fest; liveband til bryllup; alsidigt orkester; partyband; jamband; danseorkester; fest band; festband firmafest; musik til firmafest; band til bryllup. musik til sølvbryllup; band til sølvbryllup; band til 60 års fødselsdag; musik til 40 års fødselsdag; festband til 50 års fødselsdag