Sanger/Pianist til Begravelse
tel:+4532112116
booking/kontakt

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo

Sanger til Begravelse/Bisættelse


Det  er aldrig sjovt at skulle sige farvel til en person man holder af. Men der er mange måder hvorpå man kan gøre det til en smuk og personlig oplevelse. Musikken kan her spille en rigtig stor rolle. F.eks. med en sanger til bisættelsen eller begravelsen.


Jeg har flere gange optrådt med et musikalsk indslag som pianist og sanger til begravelse eller bisættelse, hvor jeg er blevet bedt om at synge en bestemt sang som afdøde holdt meget af, eller en sang som de pårørende har følt ville passe rigtig godt ind i ceremonien. Derudover har jeg lavet klaverakkompagnement til de sange der skulle synges samt spillet stille og fredfyldt indgangsmusik på klaver.


Rent genremæssigt er det meget bredt, hvad jeg kan synge og spille.

Her er et udpluk af de sange jeg har optrådt med tidligere: "Om lidt blir her stille", "Amazing Grace", "Somewhere Over The Rainbow", "Dejlig er jorden", "You raise me up", "Du som har tændt millioner af stjerner", "I skovens dybe stille ro" og "What a wonderful World"


Jeg synger på dansk eller engelsk, enten med klaverakkompagnement eller a capella, og kører som udgangspunkt ud til hele landet.


Priser fra 2.500 kr.


Booking af sanger til bisættelse/begravelse:

Ring på tlf: 20 88 81 59 eller benyt nedenstående kontaktformular.

 
 
 
Ja
Nej
 
 
 
Musik og sang til bisættelse

TAGS: pianist til begravelse; sanger til begravelse; akkompagnatør til salmer; akkompagnatør til sange; hyggemusik til bisættelse; musik til bisættelse; sanger til bisættelse; pianist til bisættelse; smuk musik til begravelse; en anderledes begravelse og bisættelse; en sang til det sidste farvel; musik til det sidste farvel; musik til bisættelse i kapel; musik til bisættelse jylland; musik til bisættelse sjælland; musik til bisættelse fyn; sanger og pianist til bisættelse københavn

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved