Julesang

Musik og sang til julens arrangementer

Kom i den rette julestemning med DET PERFEKTE JULEMIX til årets julefrokost eller juleafslutning!

Julesang og -klaver

Jeg tager gerne ud og optræder for jer med sang og klaverspil og har oparbejdet et bredt julerepertoire, der indeholder både danske og engelske udødelige juleklassikere. Jeg har tidligere spillet julen ind til bl.a. julemarked, julefrokost, i butik, i storcenter og i forlystelsespark og kan optræde både indendørs og udendørs.

Julekoncert med kor


Med mit gospelkor i trekantsområdet eller rytmiske kor på Sjælland, kan jeg tilbyde julekoncerter på Fyn og i Sydøstjylland samt i Københavnsområdet og det meste af Sjælland. Koret optræder f.eks. med 1 times koncert eller i mindre sæt og synger en god blanding af traditionelle julesange samt nyere julehits. Koret har tidligere sunget julen ind til bl.a.  kirkekoncerter, juleafslutninger, julemarkeder, juletræstænding, udendørs i byen og i indkøbscentre. 

Band til julefrokosten


Ønsker I musik til dansen til julefrokosten?

Jeg kan også medbringe band, der kan levere musikken til juledansen efter flæskestegen og ris a la mande'n. Her spilles et godt mix af både julehits blandet med almindeligt festrepertoire.Få et tilbud.


Ring på Tlf: 20888159eller send en besked via kontaktformularen her på siden for at få et uforpligtende tilbud på musikken til dit julearrangement. Har du behov for en skræddersyet musikalsk løsning, så spørg endelig.

Musik til julearrangement

Send en direkte forespørgsel

 
 
 
 
 
 
 
Sanger / Pianist
Gospelkor
Band
Andet
 
 
 

TAGS: sanger til julefrokost; sanger til juleafslutning; musik til julefrokost; musik til juleafslutning; musik til julearrangement; musik til julebal; julesang; solist til julekoncert