Gospelkor
tel:+4532112116
booking/kontakt

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo

Gospel til fest, koncert eller workshop/teambuilding

Få en oplevelse med gospel til dit arrangement.


Gospelmusikken blomstrer i Danmark i disse år og det sker ofte at jeg bliver spurgt om jeg vil medvirke til forskellige arrangementer med gospel.

Som gospelsanger/-pianist/-korleder har jeg siden 2009 arbejdet med mange forskellige gospelkor i Danmark og har på den måde fået opbygget en bred erfaring inden for genren og inden for korledelse.

Her har jeg oplevet at gospelsang er for alle uanset hvilke musikalske forudsætninger man har. Man bliver simpelthen revet med af energien. Gospel er meget inkluderende, og på den måde har gospel en unik evne til at samle og forene mennesker.


Jeg tilbyder følgende inden for gospel:


Koncert

Jeg arbejder til daglig med et stort gospelkor i Trekantsområdet, som bl.a. kan bookes til kirkekoncerter, storcentre, udendørs events m.m. (primært i det sydøstjyske og på Fyn) Koret optræder årligt med flere kirkekoncerter, og medvirker også til workshops m.m. Derudover samarbejder jeg med flere gospelkor i resten af landet.


Musikalsk Indslag

Jeg er med i en mindre gruppe af professionelle gospelsangere, der samles til lejligheden. Dette kor kan ligeledes bookes ind til koncerter, bryllupper/vielser, byfester, bisættelser/begravelser, events m.m. i det meste af Danmark.


Workshop/Teambuilding

Overvejer du at give dine medarbejdere eller kolleger en anderledes oplevelse til f.eks. kursus, konference, konvent eller andet firmaarrangement, kan jeg som gospelkorleder tilbyde workshops til grupper på 15 medvirkende eller flere.

En god måde at sammenryste folk på og samtidig lærerigt.Kontakt mig gerne, hvis du overvejer gospel til dit arrangement.

 
 
 
 
 
 
Gospelkor til bryllup, fødselsdag, byfest, kirkekoncert m.m.

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved