Christian Wandel
tel:+4532112116
booking/kontakt

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo
Christian Wandel, sanger og pianist

Pianist og sanger, Christian Wandel


Jeg er passioneret omkring musik og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk. Jeg tager min opgave som musiker seriøst og det er derfor altid mit mål at give mit publikum en god oplevelse.


Musikken har altid været en kæmpe del af mit liv, og jeg har siden barnsben spillet og sunget i utroligt mange sammenhænge. Som blot 16-årig, var jeg ude at optræde for første gang som hyggepianist til et bryllup i Hjørring. Her fik jeg øjnene op for, hvor fantastisk en følelse det er at min musik kan være med til at fuldende andre menneskers mærkedage. Sidenhen har min musik taget del i en masse menneskers liv, og jeg har praktisk talt spillet til alle typer af arrangementer lige fra vugge til grav.


Hyggepianist

Som hyggepianist har jeg for vane at aflæse stemningen blandt arrangementets deltagere og bruge denne som inspiration til musikken. Kort sagt tager jeg udgangspunkt i de mennesker som er til stede og lader det komme til udtryk i musikken, og dermed også i valget af repertoiret. Der er ikke to selskaber der er identiske, derfor spiller jeg heller ikke efter en fast sætliste, men plukker de sange ud, jeg føler passer ind til arrangementet.


Jeg lytter naturligvis på mine kunders ønsker, og sørger for at efterkomme disse efter bedste evne. Er der således én eller flere bestemte sange der ønskes spillet, gør jeg gerne en ekstra indsats for at det kan lade sig gøre.


Uddannelsesmæssig baggrund

2012: 2-faglig kandidat (Rytmisk Sang/Komposition) fra Det jyske Musikkonservatorium

2009: Bachelor (Rytmisk Sang/klaver og sammenspilsledelse) fra Det jyske Musikkonservatorium

2006: MGK, Hjørring (Sang og lydteknik)

2003: Sproglig student, Hjørring Gymnasium


Kompetencer

Rytmisk sang

Rytmisk kor

Rytmisk klaver

Akkompagnatør

Komposition og sangskrivning

Rytmisk Sammenspil

Arrangement (rytmisk kor/band)

Organisatorisk arbejde/projektstyring

Eventplanlægning

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved