Christian Wandel

Musiker / Sanger / Fotograf

Christian Wandel

Jeg er passioneret omkring musik og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk.

Jeg tager min opgave som musiker meget seriøst og det er altid mit mål at give mit publikum en god oplevelse uanset anledning. Uanset om jeg optræder som pianist eller sanger arbejder jeg altid målrettet med at skabe en smuk og personlig unik fortolkning af de sange jeg optræder med.


Musikken har altid været en kæmpe del af mit liv, og jeg har siden barnsben spillet og sunget i utroligt mange sammenhænge. Jeg voksede op i Hjørring i en musikalsk familie og havde gode musikalske lærere i både skolen/musikskole og fritidsordning, som inspirerede mig til at blive dygtigere.


Som 16-årig, var jeg for første gang ude at optræde professionelt som pianist til et stort bryllup i Hjørring. Her fik jeg øjnene op for, hvor fantastisk en følelse det er at min musik kan være med til at fuldende andre menneskers mærkedage og gøre en forskel for andre. Sidenhen har min musik taget del i en masse menneskers liv, og jeg har praktisk talt spillet til de fleste typer af arrangementer man kan forestille sig. 


Jeg har også over 20 års erfaring som forsanger og pianist i forskellige bands, og nyder at optræde i bandsammenhæng, hvor det er et helt andet gear end ved den afdæmpede middagsmusik og det at spille sammen med andre musikere giver også en masse. 


Som selskabsmusiker har jeg for vane at aflæse stemningen blandt arrangementets deltagere og bruge denne som inspiration til musikken. Kort sagt tager jeg udgangspunkt i og lader mig inspirere af de mennesker som er til stede og lader det komme til udtryk i musikken (og i valget af repertoiret). Der er ikke to selskaber der er identiske, derfor spiller jeg heller ikke efter en fast sætliste, men plukker de sange ud, jeg føler passer ind til arrangementet "on-the-flow".


Jeg lytter naturligvis på mine kunders ønsker, og sørger for at efterkomme disse efter bedste evne. Er der således én eller flere bestemte sange der ønskes spillet, gør jeg gerne en ekstra indsats for at det kan lade sig gøre.

KOMPETENCER


MUSIKALSKE

Rytmisk sang

Rytmisk kor

Rytmisk klaver

Akkompagnatør

Komposition og sangskrivning

Rytmisk Sammenspil

Arrangement (rytmisk kor/band)


ORGANISATORISKE

Eventplanlægning

Projektstyring

Koordinering


KREATIVE

Fotografi

Dronefoto

Uddannelsesmæssig baggrund


2012: 2-faglig kandidat (Rytmisk Sang/Komposition) fra Det jyske Musikkonservatorium


2009: Bachelor (Rytmisk Sang/klaver og sammenspilsledelse) fra Det jyske Musikkonservatorium


2006: MGK, Hjørring (Sang og lydteknik)


2003: Sproglig student, Hjørring Gymnasium