Praktisk info
tel:+4532112116
booking/kontakt

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo

Hyggepianist faq


Geografi

Jeg optræder i hele landet.

Ved engagement på ikke brofaste øer, kræver det dog at der sørges for overnatning, såfremt hjemtransport ikke er mulig umiddelbart efter endt engagement.

 

Instrument

Der kan vælges mellem nedenstående 3 løsninger:


Standard: Der spilles enten på stedets instrument eller medbringes Nord Stage 2 eller Yamaha P515 - El-piano* med et sæt aktive højttalere der kan placeres på gulv. Pris: Gratis.

Eksklusiv: Der medbringes et digital-akustisk flygel i sort højglans. Pris fra: 2.000 kr.**

Eksklusiv+: Der leveres akustisk flygel eller klaver. Vejledende priser: Flygel fra 6.500 kr.***/ Klaver fra 2.500 kr.***


*     Nord Stage 2 og Yamaha P515 har begge en virkelighedstro klaver-/flygellyd og kan let placeres på steder hvor pladsen er trang. Nord Stage forstærkes af to aktive højttalere, der enten placeres på gulvet i skrå vinkel eller på højttalerstativer. Yamaha P515 har indbyggede højttalere. Der foretages altid en vurdering af det endelige instrumentvalg forud for arrangementet som afhænger af arrangementets type samt tilgængelighed på den givne dato.


**   Det digital-akustiske flygel ligner et rigtigt flygel i sin sorte højglans og lyder mindst lige så godt som det ser ud. Det er transportabelt og kører på hjul. Bestilling forudsætter indgang i gadeniveau/stueplan uden trapper. Der skal være plan/ubesværet passage fra parkeringsplads til lokalet hvor arrangementet skal foregå. Hvis arrangementet foregår over stueplan eller der er trapper, kræves enten elevator eller hjælp til at løfte instrumentet op/ned. En konkret vurdering vil blive foretaget for hvert enkelt arrangement.


*** Pris afhængig af geografisk placering samt type af klaver/flygel, der vil blive foretaget en konkret vurdering for hvert arrangement før pris kan udregnes.

 

Spillestil

Jeg er rytmisk pianist, men har tidligere spillet lidt klassisk, så begge spillestile er implementeret i mit klaverspil.

Jeg giver musikken lov til at være musik i nuet og lader de impulser jeg modtager fra omgivelserne forme den. På den måde undgår musikken at blive ensformig og kedelig, idet den får et nyt liv hver gang jeg spiller – og dermed bliver den også mere spændende at lytte til. Jeg kan godt li at give musikken et romantisk præg og lader ofte flere sange glide over i hinanden, så der ikke kommer mange ophold i musikken.

 

Festmusiker eller hyggemusiker?

Jeg er primært hyggepianist, og lægger vægt på at min musik skal afspejle den stemning der forefindes til selskabet. Derfor spiller jeg ikke uopfordret op til skåle-/skråleviser. Men jeg er dog heller ikke bleg for at spille med på disse, hvis jeres gæster selv vælger at starte sådanne sange.

 

Hvor ofte og hvor mange pauser holdes der?

Som udgangspunkt spiller jeg i sæt af 45 minutters varighed efterfulgt af 15 minutters pause for hver time. Men under middagsarrangementer, forsøger jeg i samarbejde med køkken/toastmaster at tilpasse mine pauser, så de kan ligge når der f.eks. er taler/indslag, så der blir et naturligt ophold i musikken.

 

Synger du når du spiller til middagen?

Jeg synger som udgangspunkt kun, hvis det er i forbindelse med et ønsket indslag; f.eks. en speciel sang som I ønsker jeg optræder med. Læs mere...


Fællessange

Synger du med på fællessange?

Nej, som udgangspunkt er det gæsternes opgave at synge fællessange, men jeg spiller med på melodien i mit akkompagnement.

 

Skal vi melde fællessange ind på forhånd?

Jeg kan naturligvis spille de fleste af de gængse melodier som typisk benyttes til fællessange, men det er altid en god idé at melde sange ind til mig en uges tid før arrangementet.

Dette kan eventuelt ske ved at I beder jeres toastmaster/gæster om at kontakte mig. Meget gerne med originaltitel og evt. Kunstner/komponist, hvis det er en atypisk fællessang-melodi det drejer sig om.

 

Dansemusik

Jeg kan godt spille op til dans som solist, hvis I mener det er tilstrækkeligt med kun klaver/sang. Men bemærk, at der ikke spilles med rytmeboks eller back-tracks, så hvis I ønsker en større lyd med flere instrumenter, kan jeg alternativt medbringe band så I får lidt mere "knald" på. Læs mere om bandet her... Jeg samarbejder endvidere med en rutineret DJ.


Bryllupper

Jeg har spillet til mange bryllupper i løbet af min tid som hyggepianist, og har derfor en del erfaring med afvikling og planlægning af bryllupsfester. Jeg har lavet en lille hjælpeside, hvor I kan finde lidt praktisk information, skabelon til bryllupsbudget, toastmasterskabelon, forslag m.m


Brudevalsen

Jeg spiller gerne op til brudevalsen.


Tøjstil

Jeg optræder typisk i jakkesæt med skjorte og slips eller butterfly.


Mad og drikke

Ved middags-/aftenarrangementer på 3 timer eller derover, får jeg brug for at der er lidt mad til mig i pauserne. De fleste restaurationer kan enten tilbyde ”Musikermad” eller sætte mad til side til mig fra jeres menu. Drikkevarer: jeg drikker primært alm. vand eller sodavand.


Bekræftelse

Der bliver altid sendt bekræftelse på den bestilte musik til dit arrangement.


Depositum

Der betales et depositum svarende til 25% af den aftalte pris (Dog minimum 1.500 kr.) Depositum betales senest 14 dage efter indgåelse af aftale.

Hvis du har booket et arrangement til 5.000 kr., betaler du depositum på 1.500 kr. ved aftalens indgåelse og de resterende 3.500 kr. betales kontant senest på dagen for arrangementet eller 2 dage før via. kontooverførsel.

Booker du inden for 21 dage før dit arrangement, betales hele honoraret på én gang.


Betaling

Kontooverførsel til 3409-11806562 eller MobilePay til 33714.

Der fremsendes faktura.


Ekstra spilletid

Skulle det ske, at I får brug for ekstra spilletid ud over det der er aftalt, koster det 600 kr. pr. engagerede pr. halve time på selve dagen. (Ved I på forhånd at I får brug for en ekstra time, kan denne med fordel bestilles på forhånd op til 7 dage før arrangementet til 500 kr. pr. halve time)

 

Afbestilling

Når først der er lavet en aftale og I har indbetalt depositum, kan musikken ikke afbestilles.

Hvis I bliver nødsaget til at afbestille musikken, uanset årsag, udregnes slutbetalingen afhængigt af afbestillingstidspunktet efter nedenstående takster.

Dette sker da dagen er reserveret til jeres arrangement og dermed har udelukket eller usandsynliggjort muligheden for andre arrangementer den pågældende dag.

 

Ved afbestilling op til 30 dage før arrangement: Depositum + 100% af restbeløbet

Ved afbestilling 31-60 dage før arrangement: Depositum + 85% af restbeløbet

Ved afbestilling 61-90 dage før arrangement: Depositum + 70% af restbeløbet

Ved afbestilling 90+ dage før arrangement: Depositum


Afbud

I de mange år jeg har optrådt som hyggepianist, er det heldigvis aldrig sket at jeg har måttet melde afbud. Men skulle uheldet være ude, og jeg blev syg eller på anden måde forhindret og dermed ikke ville kunne varetage det aftalte job, ser jeg det naturligvis som min pligt, at være behjælpelig med at finde en anden kvalificeret musiker til at overtage arrangementet.

I tilfælde af afbud fra min side, tilbagebetales det fulde depositum og evt. forudbetalt restbeløb eller betalingen overgår til den musiker der i stedet skal spille for jer.


Hyggepianist med digital flygel
Yamaha P515 - stilrent elpiano med god klaverlyd
Hyggepianist spiller på NordStage 2 el-piano
Hyggepianist på Flygel
Pianist med digital miniflygel til bryllupsmiddag

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved